Home Animale de companie Caini Rase de Caini – Eschimosul American

Rase de Caini – Eschimosul American

13149
1
SHARE

Caini - eschimosul americanOriginea exacta a acestui caine de companie nu este cunoscuta dar se stie ca a fost adus din America de catre emigrantii germani prin secolul XX. Este un membru al rasei Spitz ce a devenit popular prin anii 1930-1940 prin acrobatiile sale de la circ.Aceasta rasa de caine nordica este puternica si compacta. Extrem de agil si de alert eschimosul american este considerat unul dinre cei mai inteligenti caini care exista pe pamant. Bine echilibrat, cu aptitudini deosebite si cu o longevitate ridicata il face sa fie o minunata companie atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Blana acestui caine este mai speciala pentru ca este alcatuita din doua parti: una care esteCaini - eschimosul american blanita de interior mai densa si cea de exterior mai lunga si neblucata. Aceasta rasa de caine are o blana de culoare alba, alb smantanos, sau culoarea pesmetului. Se mandreste cu un superb guler in jurul gatului bogat in pliuri. Se periaza de doua ori pe saptamana pentru prevenirea formarii carliontilor, Un periaj zilnic se face numai daca in blanita se gasesc impuritati de afara. Imbaierea se face numai atunci când este absolut necesar. Cainele eschimos american este predispus la boli ale soldului, cataractelor, atrofiei retiniene si progresive.

 

Caini - eschimosul americanIn principiu eschimosul american este un apreciat animal de companie, paarte integranta a unei familii. Vioiciunea si zburdalnicia lui il face sa fie un excelent tovaras de joaca pentru copii. Le place sa later ori de cate ori este nevoie. Acestei rase de caini nu-i face bine sa fie lasata singura pentru o perioada mai lunga de timp, ei vor incerca sa-si ocupe timpul prin actiuni distructive prin jurul sau.

 

Aceasta rasa de caine este usor de antrenat, dornica de a invata lucruri noi si foarte Caini - eschimosul americantalentata de a pune in practica ce a invatat de la dresor. Este important sa fie dat la dresaj de mic pentru a preintampina problemele de mai tarziu. Instruirea trebuie facuta cu fermitate, corectitudine, coerenta pentru a consolida toate cunostintele necesare. Acest caine trebuie scos zilnic la plimbare sau sa i se dea drumul intr-o curte inchisa.

1 COMMENT

  1. Salut,am si eu un blog interesant,cu page rank 4,si m-ar interesa un schimb de linkuri.Daca crezi ca putem face link exchange contacteaza-ma prin id kaszoni_07 sau lasa un comentariu pe blogul meu.Succes in continuare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.