Home Animale de companie Caini Caini – Trusa de dresaj

Caini – Trusa de dresaj

11645
0
SHARE

Poze - poze cu animale107.jpg107.jpgZgarda, indiferent daca veti face cainelui un dresaj complet sau nu, de invatat sa mearga la plimbare tot il veti invata, si atunci e de preferat sa stie sa mearga in lesa asa incat zgarda este un accesoriu obligatoriu in viata lui. Ea poate fi simpla sau strangulata. Cea obisnuita este facuta din piele, simpla, dublata, captusita cu catarama sau anou. Cea strangulata numita si de forta, poate fi din piele si inchisa tot in catarama, atunci cand are proeminente pe interior combinata sau este toata metalica

Hamul, dupa unii specialisti, nu este recomandat pentru dresaj, decat pentru unele tipuri Poze - Poze cu animalede specializare, neputand fi utilizat in forta pentru constragere. Insa dupa altii din contra, e foarte practic nu produce nici-un fel de inconveniente cainelui si asigura o mult mai usoara stapanire a patrupedului.

Lesa, poate fi din piele, metal, combinata, fixa sau de tip ruleta. Ea se prinde de zgarda cu o inchizatoare speciala numita carabiniera cu vartej.

Poze - poze cu animaleBotnita, din piele ori din sarma trebuie eliberata in asa fel incat sa-i permita cainelui sa respire cu gura deschisa dar sa nu si-o poata scoate singur de pe cap cu labele.

Obiecte pentru aport, pentru ca e bine sa invete sa apuce orice de la mijloc, exista fie aportoare speciale, reglabile, fie fixe de forme si marimi diferite. Aportul se poate face si cu o minge, din piele supla sau stofa moale.

Maneca si costumul de protectie sunt special confectionate pentru dresajul special de prindere a unui raufacator.

Fluierul poate fi simplu sau cu ultraviolete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.