Home Sfaturi practice Sfatul zilei – Vezi dacă animăluţul tău de companie te iubeşte

Sfatul zilei – Vezi dacă animăluţul tău de companie te iubeşte

2029
0
SHARE

Căţeii – cei mai iubitori
Cele mai iubitoare animale de casă sunt căţeii. Aceştia îşi arată dragostea în cele mai variate moduri. Îşi întâmpină cu bucurie stăpânii, îi urmează oriunde ar merge, îi îndeamnă la mângâiat, iar gestul suprem de afecţiune este să-şi expună abdomenul pentru a fi alintat. Partea mai puţin apreciată la căţei este că uneori îşi pot manifesta afecţiunea urinând chiar pe pantofii stăpânilor.

Pisicile – impresionante
Dovada de iubire a pisicilor este atunci când se împing cu capul precum berbecuţii dar şi “frământarea” însoţită de tors. Când acestea se freacă de picioarele stăpânului nu este o dovadă de dragoste, ci işi marchează teritoriul. Pisicuţa vine să stea la tine în poală când eşti bolnavă sau tristă.

Papagalii – afectuoşi şi geloşi
Modul în care acestea îşi arată iubirea faţă de stăpân este când îşi lasă capul când într-o parte când într-alta şi ciripeşte sau când vin pe umărul stăpânului şi îl ciugulesc. Papagalii cacadoo fac o pasiune pentru unul din membrii familiei, apoi îl apără de ceilalţi, gonindu-i de langă el deoarece sunt foarte geloşi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.