Home Poze cu animale Poze pisici – Pisici birmaneze poze

Poze pisici – Pisici birmaneze poze

5978
5
SHARE

Imagini cu  animale de companie superbe – pisici birmaneze poze
Pisici birmaneze poze, in continuare va prezentam cateva imagini ale acestor splendide pisici birmaneze. Daca va place una din pozele cu pisici birmaneze din cele ce urmeaza, va rugam sa nu ezitati sa ne lasati un comentariu!

5 COMMENTS

  1. Pisicile din imagine sunt superbe. Am avut şi eu trei pisici(un motan şi două pisici) care au murit de bătrâneţe. Cunosc rasa foarte bine şi mă gândesc să adopt şi eu un motănel rasă pură.

  2. Acum 4 zile a murit pisica mea o aveam de 14 ani.Avea un cancer mamar,nu cred ca o alt pisica va putea s-o inlocuiasca.

  3. caut sa adopt un pui de pisica birmaneza sau siameza care sa inlocuiasca golul ramas in inima mea de pisica mea birmaneza ce a murit la 11 ani si va ramane unica in inima mea
    multumesc pentru intelegere

  4. Mi-as dorii foarte mult un pui de pisica birmaneza.Am tot cautat dar pretul este foarte mare si nu imi permit.Daca sar putea sa o adopt ar fi perfect.Vreau sa aibe pana in trei luni,sa fie baietel si daca se poate sa fie din targoviste.Imi doresc foarte mult acest pisoi.Va multumesc anticipat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.