Home Generale Animalele de companie – secretul tineretii vesnice?

Animalele de companie – secretul tineretii vesnice?

2048
1
SHARE

Dupa studii indelungate pe mai multe tipuri de animale de casa, s-a constatat ca acestea ne pot prelungi viata. Daca le ingrijim si le iubim, ele ne vor rasplati pe masura. De exemplu s-a constatat ca cei care sufera de afectiuni cardiace si au animale de casa au o durata de viata cu 3,5% mai mare decat cei care nu au crescut animale.

Daca aveti pisici, catei, canari, pestisori sau alte animalute, noi va vom prezenta cat de importante sunt pentru psihicul nostru.Pisicile: ii ajuta pe cei care sufera de nevroze sau depresii psihice repetate, ele fiind recomandate pentru oamenii singuri.

Cateii
: ajuta la regenerarea sistemului locomotor, stimuleaza pierderea in greutate si micsoreaza stresul. Sunt potriviti pt bolnavii de reumatism, de inima si pentru cei in varsta.

Canarii
: sunt ideali pentru persoanele care sufera de nervi sau paralizie partiala.

Pestisorii: ne linistesc si ne deconecteaza . Ii ajuta in special pe ipohondrii si pe cei cu probleme de nervi.

Iepurii si hamsterii: aceste animalute ne ajuta sa consolidam increderea in propria persoana. Ei sunt partenerii cei mai buni pentru copiii cu handicap fizic dar si pentru cei cu diferite fobii.

Speram ca acest articol a fost interesant si pe viitor asteptam si sugestiile dumneavoastra pentru a afisa informatiile de care aveti nevoie.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.